توسعه محصولی که با برند همخوانی ندارد

توسعه محصولی که با برند همخوانی ندارد

این محتوا قسمتی از یک مقاله است. برای مطالعه کامل اینجا کلیک کنید.

گسترش نام تجاری یک تکنیک هوشمندانه برای ایجاد محصولات جدید برای شرکت شما و اعمال نفوذ اجتماعی برند شما بر روی آنها است.

هنگامی که به خوبی انجام شود، می تواند به یک خط محصول بسیار موفق و کاملاً جدید برای شرکت شما منجر شود و تنوع بخشیدن به خطوط تولید شما می‌تواند به فرصت‌های فروش بزرگ منجر شود.

اما وقتی ضعیف انجام شود، می تواند منجر به فاجعه های بازاریابی جدی شود. مطالعه مواردی که منجر به شکست شده، بسیار سرگرم کننده است.

بنابراین در اینجا ۳ مورد توسعه برند ناموفق رو مثال میزنیم.

مثال ۱: شام های یخ زده Colgate (Bleh…)

کلگیت یکی از بزرگترین نام ها در محصولات مراقبت از دندان و همه چیز در مورد حفظ طراوت و تمیز نگه داشتن دندان های شما است. اما وقتی برند خود را در بازار شام یخ زده امتحان کرد، طعم بدی در دهان اکثر مردم باقی گذاشت.

من را اشتباه نگیرید. این اوج رونق غذای منجمد در سال ۱۹۸۲ بود. تا آن زمان همه متوجه مشکل شام مردم شده بودند و بسیاری از شرکت های دیگر نیز همین ایده را داشتند و توانستند با موفقیت از آن بهره ببرند.

اما کاری که کلگیت نتوانست انجام دهد این بود که قبل از عرضه محصول، برند را تغییر نداد. و در نتیجه، هرکسی که مجذوب عکس لازانیای پر شده بود، نمی توانست از این ایده که ممکن است طعم نعناع بیشتر از طعم گوشت باشد بگذرد.

جای تعجب نیست که این محصول دوام زیادی نداشت.

مثال ۲: ایده نیمه کاره هارلی دیویدسون

وقتی هارلی دیویدسون را تصور می کنید به چه چیزی فکر می کنید؟ چرم، شن و ماسه، آزادی.درست؟

خب، باور کنید یا نه، این ارزش های اصیل برای تزئین کیک مناسب نبود. چی؟ نه … نمی تواند درست باشد!

اگر به اثبات واقعی این ایده نیاز دارید، نگاهی به تلاش هارلی دیویدسون در تزئین کیک بیندازید.

برای اکثر دوستداران هارلی، تضاد ارزش‌های جنگجوی جاده‌ای با زیبایی تزئین کیک بسیار زیاد بود و در واقع، کیت تزیین شده آنها بعدها پس از نظرسنجی کارشناسان برندینگ تیپینگ اسپرونگ، “بدترین پسوند برند” شناخته شد.

مثال ۳: ماریناد دکتر فلفل (بله، واقعاً)

نکته ای که در مورد این یکی وجود دارد این است که بدون نام تجاری روی آنها، ممکن است واقعاً خوشمزه باشند. من به استفاده از کمی مرکبات برای مرینیت کردن سینه مرغ شناخته شده ام. و من سون آپ را دوست دارم…

اما وقتی این واقعیت را اضافه کنید که اینها مارک های نوشابه هستند، این مارینادهای (احتمالاً خوشمزه) را بی نهایت جذاب تر می کند. بیایید نوشابه ها را در لیوان های خود و خارج از بشقاب هایمان نگه داریم.

نکته کلیدی: مراقب دور شدن بیش از حد از محصول اصلی خود باشید.

گسترش نام تجاری می تواند موفقیت آمیز باشد

Dyson بر اساس تسلط بر سیستم های جریان هوا، از جاروبرقی به فن های رومیزی و سشوار تبدیل شد.

Mailchimp به عنوان یک پلتفرم بازاریابی دیجیتال، از بازاریابی ایمیلی به تبلیغات فیس بوک تبدیل شد.

کالاوی از تبدیل طرفداران وفادار باشگاه گلف خود به طرفداران شاخه های کفش و پوشاک خود، سود زیادی به ارمغان آورد.

بنابراین نکته کلیدی در اینجا این است که هنگام ایجاد یک خط محصول جدید مراقب باشید. اگر خیلی دور از اصل شما باشد، ممکن است در بازار هدف شما جایی نداشته باشد

گروه فریپلا با همکاری تعداد زیادی از فریلنسرهای مجرب، این امکان را دارد که برای کسب و کار شما بهترین ها را رغم بزند.

با ما در ارتباط باشید.

نظر